eetu - glhevoset

† 14.03.2015

Fair Enough KRJ-II, NFL-II


Tämä on virtuaalihevonen - This is a sim game horse
Hevosen kuvat © NF-kuvia

virallinen nimi Fair Enough rotu, sukupuoli New Forest, ori
syntymäaika 4.8.10 (20v. *) väri Punaruunikko
säkäkorkeus 143cm omistaja suba (VRL-12468)
rekisterinumero VH12-027-0342 kasvattaja Tuntematon, Iso-Britannia
koulutus ko. HeA, re. 90cm sijoitukset 63 sijoitusta, 15 voittoa

Luonnekuvaus

Painotus: Kouluratsastus

Eetu on oikea monitoimiponi. Se on painottunut kouluratsastukseen ja Eetun kanssa onkin todella mukava työskennellä.
Eetulla on todella pehmeät askeleet ja se toimii omalla moottorillaan aina. Ei tarvitse turhia hätistellä eteenpäin.
Eetu taitaa jos jonkinlaiset koulukiemurat, mutta sitä saattaa olla joskus vaikea saada rennoksi. Eetu jännittyy helposti
jos ratsastaja ei oikein tiedä mitä tehdä tai jännittää itsekin.

Jännittyneenä Eetu ei olekaan niin mukava ratsastaa. Se pälyilee joka suuntaan ja kulkee pää pilvissä. Eetu alkaa myös helposti
jännittyneenä kiemurtelemaan ja yrittää karata ratsastajan alta. Se saattaa säpsyillä, varsinkin uusissa paikoissa.
Eetun kuitenkin saa aina kiinni, mutta ei sellainen sinkoilu silti mukavaa ole.

Kotona Eetun kanssa on kuitenkin mukava treenata ja siellä se kulkee mielellään ja rentona. Jännittyneisyys ilmenee
usein vasta kisoissa, tutunkin ratsastajan kanssa. Usein on aika työn takana saada Eetu kisoissa rentoutumaan, mutta kun se onnistuu,
on Eetu varsin letkeä kisaradallakin.

Eetu pitää myös hyppäämisestä, mutta se sinkoilee ja kaahailee niin paljon, että painotamme mielummin kouluratsastukseen.
Kyllä Eetu hyppää treeneissä kotona useamman kerran kuukaudessa, mutta sen kisajännitys yhdistettynä tuohon sähläämiseen
ei olisi ehkä mitään kaunista katsottavaa. Ja vaikka Eetu menee kovaa ja innokkaasti, on se silti arvaamaton. Se saattaa aivan
yhtäkkiä vetää liinat kiinni täydestäkin vauhdista, vaikka este olisi aivan normaali. Eetun kanssa tarvitaan siis äärimmäistä
rauhallisuutta ja päättäväisyyttä.

Hoitaessakin Eetu on aikamoinen sähläri. Muut hevoset kiinnostaisivat paljon enemmän kuin joku puunaaminen ja silittely.
Varsinkin tammojen ollessa lähellä, on Eetun kanssa oltava tarkkana. Ovi on muutenkin hyvä pitää aina kiinni.
Itse hoitotoimenpiteet onnistuvat muuten ongelmitta, kunhan Eetu malttaisi seistä paikallaan.


Sukutaulu

i. Osiris, evm. ii. Figaro, evm. iii. Fighter, evm.
iie. Prestige, evm.
ie. Fatima, evm. iei. Diego, evm.
iee. Gold Digger, evm.
e. Aniara, evm. ei. Bailando, evm. eii. Colorado, evm.
eie. Sonador, evm.
ee. Mimosa, evm. eei. Tornado, evm.
eee. Dakota, evm.

Sukuselvitys

© farga

Eetun isä Osiris oli alkujaan ruotsalaissyntyinen new forest-ori. Orivarsa oli todella odotettu, vaikka siitä ei vaikeiden ratojen kouluponia odotettukaan. Kun orivarsa kääntyi kolmivuotiaaksi, oli kasvattajan rahatilanne huono. Ori annettiin ylläpitoon tanskalaiselle kouluratsastajalle, joka kilpaili orin kanssa helpoissa luokissa. Osiris menestyi kisaurallaan kohtalaisesti, mutta ei kuitenkaan päässyt parhaimpien ponien joukkoon. Oria käytettiin melko runsaasti jalostukseen, ja kuollessaan se oli jättänyt jälkeensä 12 jälkeläistä.
Eetun isänisä Figaro oli tuntematon nimi kisaradoilla. Orista ei juurikaan ole tietoa, sillä se menehtyi hyvin nuorena traagisessa trailerionnettomuudessa, jossa sen lisäksi menehtyi hevosauton kuljettaja. Oria ehdittiin kuitenkin käyttää jalostukseen muutaman kerran, ja se jätti ennen kuolemaansa viisi jälkeläistä.
Eetun isänisänisä Fighter oli iso ja romuluinen nyffiori, joka ei ulkonäöllään hurmannut näyttelytuomareita. Sen sijaan "Figo" oli todellinen koulutaituri, joka valloitti elastisilla liikkeillään ja kapasiteetillaan koulukentät. Se menestyi loistavasti kouluradoilla, ja siitä tehtiin useita ostotarjouksia. Kasvattaja ei kuitenkaan luopunut orista, sillä huippumenestyksen lisäksi se polveutui suoraan kuuluisista new foresteista. Figoa käytettiin todella paljon jalostukseen, ja menehtyessään orilla oli 30 elävää jälkeläistä sekä muutama pakaste.
Eetun isänisänemä Prestige oli ulkonäöltään pieni ja siro - vain 140-senttinen ruunikko. Se oli luonteeltaan todella itsepäinen ja tammamainen, eikä tuntunut sopivan laisinkaan koulukentille. "Pria" kuumui todella helposti, eikä se muutenkaan ollut helpoimpia ratsastettavia. Tamman kohdalla oli jo luovuttu ratsun urasta, kunnes eräs esteratsastaja otti sen valmennukseensa. Tamma oli todellinen luonnonlahjakkuus esteillä, ja sille tielle tamma jäi. Se jätti jälkeensä neljä jälkeläistä ennen kuolemaansa.
Eetun isänemä Fatima oli juuri ja juuri ponikokoiseksi jäänyt ruunikonkimo tamma, joka ei ollut erityisen kaunis. Sille kaavailtiin varsana uraa näyttelyponina, mutta aikuiseksi kasvettuaan se sai rotunäyttelystä vain III-palkinnon. Fatima oli epäsopusuhtainen, isopäinen ja hontelo poni, joka kuitenkin pärjäsi koulukentillä melko hyvin. Se kilpaili HeB-luokissa lähes aina sijoittuen. Tammalle teetettiin vain muutama varsa, sillä se ei ollut erityisen loistava jalostushevonen ulkonäkönsä takia.
Eetun isänemänisä Diego oli isokokoinen ja pitkäjalkainen ori, jota ei koulukentillä nähty. Orin erityisalaa oli maastoesteratsastus, jossa se pärjäsi loistavasti. Valitettavasti ori loukkasi itsensä maastoradalla jo 10-vuotiaana ja joutui pakkoeläkkeelle kilpailemisesta. Diego oli kuitenkin menestyksensä ja sukunsa puolesta loistava jalostusori, joten ori jätti jälkeensä 40 jälkeläistä, ja sitä näkyy melko paljon brittiläisten new forestien sukutauluissa.
Eetun isänemänemä Gold Digger oli lennokasliikkeinen voikko tamma, joka menehtyi jo ensimmäisen varsansa syntymään. Se oli sitä ennen loistava kouluratsu, joka menestyi kisakentillä loistavasti. Goldie astutettiin menestyneellä kouluhevosella, mutta vaikean synnytyksen jälkeen jouduttiin hätälopettamaan runsaan verenhukan vuoksi. Varsa saatiin juuri ja juuri pelastettua.

Eetun emä Aniara syntyi irlantilaisessa ponisiittolassa, jossa se asui lähestulkoon koko ikänsä. Se kilpaili pääasiassa kouluratsastuksessa tasoilla heB ja heA menestyen kohtalaisesti. Ensimmäisen varsansa Aniara synnytti ollessaan kymmenvuotias, jonka jälkeen se saattoi maailmaan vielä neljä muut varsaa. Kisaeläkkeelle tamma jäi 16-vuotiaana, jonka jälkeen se muutti ponisiittolan lähellä sijaitsevalle maatilalle ja kävi satunnaisesti ratsastustunneilla. Tamma menehtyi luonnollisesti karsinassaan 21-vuotiaana.
Eetun emänisä Bailando syntyi varsin tuntemattomalla kasvattajalla. Kuusivuotiaana "Bando" myytiin hevoshuutokaupassa menestyvälle junioriratsastajalle, jonka kanssa ori kilpaili aktiivisesti viiden vuoden ajan. 142-senttisen orin käytyä pieneksi ratsastajalleen, se myytiin jalostusoriksi eräälle pienimuotoisesti new foresteja kasvattavalle tallille. Siellä ori astui viisi tammaa, ennen kuin menehtyi ähkyyn 18-vuotiaana.
Eetun emänisänisä Colorado on varsin tuntematon nimi koulukentillä, sitäkin tunnetumpi kenttäratsastuksen puolella. "Colin" vietti kilpakentillä kohtuullisen lyhyen ajan, sillä kuusivuotiaana se loukkasi jalkansa. Vuosien varovaisen treenaamisen jälkeen 13-vuotias ori uskallettiin palauttaa kisakentille. Ori kilpaili vielä muutaman vuoden, ja jäi lopullisesti eläkkeelle 17-vuotiaana. Venähtäneen sairaslomansa aikana Colin oli ehtinyt astua kahdeksan tammaa, ja kisaeläkkeelle jäätyään se astui vielä kuusi tammaa, joista kaksi loi varsansa. Colin menehtyi 26-vuotiaana luonnollisesti laitumelleen.
Eetun emänisänemä Sonador eli Sona oli hyvin kipakka tamma, joka menehtyi varsin varhain. Tamma kilpaili aktiivisesti kouluratsastuksessa, mutta vaihtoi kotia todella usein. Sen luonne oli niin hankala, että monikaan ei sitä jaksanut pitää vuotta kauempaa. Kotien vaihtumisesta johtuva stressi puhkaisi Sonalle autoimmuunisairauden, jonka vuoksi se piti lopettaa jo 12 vuoden iässä. Tätä ennen tamma oli kuitenkin ehtinyt varsoa jo kaksi kertaa, sekä saavuttaa erinäisiä sijoituksia kansallisen tason koulukisoista.
Eetun emänemä Mimosa myytiin heti vieroituksen jälkeen hevoshuutokaupassa Tanskaan, jossa se kiersi näyttelyitä ja koulukisoja melko huonolla menestyksellä. Se oli rungoltaan epäsopusuhtainen ja kolho, luonteeltaan kärsimätön. Se polveutui kuitenkin hyvästä suvusta, joten tamma astutettiin pari kertaa hyvin menestyneillä kouluoreilla. Mimosa päätyi kuitenkin mutkien kautta hevosvälittäjälle, joka möi sen kaikessa hiljaisuudessa tanskalaiseen ratsastuskouluun, jonka jälkeen siitä ei ole enää tietoa. Huhujen mukaan tamma olisi päätynyt teuraaksi, mutta tarkkaa tietoa ei ole.
Eetun emänemänisä Tornado oli varsin hyvin menestynyt kouluratsu, joka polveutui suoraan menestyneimmistä kouluponeista. Se oli kuitenkin hyvin kipakka, joten kaikkien käsiin ori ei sopinut. Jo nuorella iällä harkittiin sen ruunaamista, mutta eräs kilparatsastaja tarjoutui ostamaan orin. Sille tielleen Tornado jäi, se kilpaili useita kansallisen tason koulukisoja ja pääsi edustamaan kotimaataan suuriin poneille tarkoitettuihin koulukisoihin sijoittuen viidenneksi. Oria käytettiin paljon jalostukseen, ja sillä onkin pelkästään kotimaassaan 22 jälkeläistä, yhteensä jälkeläisiä kertyi 38.
Eetun emänemänemä Dakota oli varsin vaatimattoman näköinen ruunikko ponitamma. Se ei myöskään kiinnittänyt kyvyillään huomiota. Se jäi melko tuntemattomaksi, sillä se ei kovinkaan usein sijoittunut tai aiheuttanut kisapaikalla pahennusta teutaroimalla ja pukittelemalla. Se astutettiin vain muutaman kerran ennen kuin se kaupattiin ratsastuskouluun opetushevoseksi.

Jälkeläiset

o. GL Ricardo s. 11.05.11 (e. Macarena)
o. Iarian Milano s. 14.02.13 (e. Mei Mei)
t. GL Claire s. 14.03.13 (e. Castanja)
t. Lollypop s. 23.05.13 (e. English Rose)
t. Hidden Waterfair s. 20.07.13 (e. Waterjay)
t. Poniniemen Minnie s. 10.01.15 (e. Wayland Millie)

Kilpailukalenteri


15.03.14 Kouluratsastusjaoksen laatuarvostelu - 17 (5+6+6) - 42 - 21 - 10 - 5,5 = 95,5 p. / KRJ-II
25.10.14 New Forestien laatuarvostelu - 10 + 40 + 18 + 30 + 19,5 (17 + 2,5) + 6,5 = 124p. / NFL-II

päivämäärä kutsu KRJ luokka sijoitus
30.05.13 Oldfinion Dressage HeB, KRJ Cup 16/253
30.04.13 Fiktio HeB, KRJ Cup 23/410
10.03.13 Fiktio HeA 1/60
08.03.13 Fiktio HeA 6/60
07.03.13 Fiktio HeA 3/60
04.03.13 Fiktio HeA 1/60
03.03.13 Fiktio HeA 7/60
03.03.13 Fiktio HeA 2/40
01.03.13 Fiktio HeA 1/60
25.02.13 B Ponies HeA 5/40
25.02.13 Fiktio HeA 3/60
25.02.13 Jindabyne HeA 6/40
24.02.13 Team Obnoxious HeA 5/40
24.02.13 Mörkövaara HeA 5/40
23.02.13 B Ponies HeA 4/40
23.02.13 Mörkövaara HeA 3/40
23.02.13 Mörkövaara HeA 1/40
22.02.13 Mörkövaara HeA 1/40
22.02.13 Jindabyne HeA 4/40
21.02.13 Jindabyne HeA 3/40
21.02.13 Jindabyne HeA 6/40
21.02.13 Mörkövaara HeA 5/40
19.02.13 Mörkövaara HeA 4/40
19.02.13 Bairdon HeA 2/30
18.02.13 Jindabyne HeA 3/40
17.02.13 Jindabyne HeA 3/40
17.02.13 Mörkövaara HeA 6/40
16.02.13 Oldsfellin Kartano HeA 1/28
15.02.13 Bairdon HeA 3/30
14.02.13 Koston Suomenhevoset HeA 1/60
14.02.13 Jindabyne HeA 6/40
13.02.13 Konkkaronkka HeA 6/40
06.02.13 Mörkövaara HeA 2/40
05.02.13 Harley Stud HeA 7/50
05.02.13 Fiktio HeA 1/40
31.01.13 Mörkövaara HeA 3/40
31.01.13 Fiktio HeA 6/40
30.01.13 Konkkaronkka HeA 5/40
30.01.13 Halluharjantila HeA 3/40
30.01.13 Bogart&Britanov HeA 1/50
29.01.13 Konkkaronkka HeA 1/40
28.01.13 Oldsfellin Kartano HeA 3/22
27.01.13 Konkkaronkka HeA 5/40
27.01.13 Harley Stud HeA 4/50
25.01.13 Mörkövaara HeA 6/40
24.01.13 Fiktio HeA 2/40
23.01.13 Konkkaronkka HeA 7/50
22.01.13 Harley Stud HeA 3/50
19.01.13 Mörkövaara HeA 2/40
18.01.13 Bogart&Britanov HeA 1/40
17.01.13 Bogart&Britanov HeA 5/40
16.01.13 Ravitalli Ikirouta HeA 3/30
16.01.13 Jade Dressage HeA 6/40
15.01.13 Jade Dressage HeA 1/30
14.01.13 Bogart&Britanov HeA 5/30
11.01.13 Fiktio HeA 2/40
10.01.13 Bogart&Britanov HeA 1/80
10.01.13 Jindabyne HeA 5/40
09.01.13 Fiktio HeA 1/40
09.01.13 Fiktio HeA 1/40
08.01.13 Fiktio HeA 4/40
06.01.13 Konkkaronkka HeA 5/40
29.12.12 Naquila HeA 7/63

Päiväkirja

18.01.2014

Kouluvalmennus, valmentajana Rawana
Ratsukko oli jo kentällä suorittamassa alkukäyntiä, kun tulin paikalle. Pyysin ratsastajaa kokoamaan ohjat ja suorittamaan käynnissä voltit jokaiselle sivulle. Ratsukko suoritti tätä harjoitusta muutaman kierroksen ajan, kunnes pyysin ratsastajaa suorittamaan lisättyä käyntiä aina molemille pitkille sivuille. Pyysin ratsukkoa ottamaan ravin ja suorittamaan voltit myös tässä askellajissa. Pyysin heitä vaihtamaan suuntaa ja jatkamaan voltteja myös tässä suunnassa. Sanoin ratsastajalle, että antaisi tässä välissä vapaat ohjat. Annoin heidän kävellä hetken, kunnes pyysin ratsastajaa kokoamaan ohjat. Sanoin ratsastajalle, että ottaisi avotaivutukset käynnissä pitkille sivuille ja ottamaan lisättyä käyntiä lyhyille sivuille. Sen jälkeen pyysin vaihtamaan avotaivutukset sulkutaivutuksiin. Sanoin ratsastajalle, että vaihtaa suuntaa ja toistaa samat harjoitukset myös tässä suunnassa. Kehotin ratsastajaa harjoittelemaan vastalaukan nostamista keski ympyrällä. Siitä pyysin ratsastajaa siirtymään uralle ja ottamaan laukanvaihtoja käynnin kautta. Sanoin ratsastajalle että ottaisi käynnin ja näyttäisi miten keskikäynnin kokoaminen heiltä menee. Mielestäni kaikki meni hyvin, joten jätin ratsukon tekemään loppunverryttelyt.

14.01.2014

Kouluvalmennus, valmentajana villaSukka
Eetu ja Suba olivat valmiina kävelemässä kentällä, kun itse saavuin paikalle. Ratsukko oli ehtinyt kävelemään kymmenisen minuuttia joten olivat valmiina aloittamaan valmennuksen. Aloitimme perustehtävillä, ensimmäiseksi ratsukko lähti työstämään käynnissä pääty-ympyröitä sekä toiselle pitkälle sivulle kiemurauraa. Eetu kuunteli tarkasti Suban ohjeita ja ori teki kiltisti mitä pyydettiin. Ratsukon tehtyä annetut tehtävät muutaman kerran, molempiin suuntiin, vaihdettiin tehtävää. Ratsukon täytyi väistättää pohjetta E:stä I:hin, I:ssä pysähdys ja siitä käynnissä M:n. Ensimmäisellä yrityksellä Eetu yritti hieman vinkuroida, mutta Suba ratsasti ponia päättäväisesti ja sai tämän hyvin kuuntelemaan. Käyntityöskentelyn jälkeen, aloitettiin ravityöskentely. Tehtävänä oli Eetun rentouttaminen ja tarkoituksena oli saada ori kantamaan itseään kunnolla. Suba lähti taivuttelemaan sekä harjoittamaan temponvaihteluita. Näiden avulla saatiin Eetu rennoksi pystyttiin aloittamaan kunnollinen työskentely. Ratsukon tehtävänä oli pohkeenväistö ravissa, L:n ja E:n välisestä kulmasta, edeten I ja X väliin, josta jatkettaisiin lisätyllä ravilla kohti C:tä. Eetu kuunteli edelleen Subaa hyvin ja tehtävä onnistui hienosti. Kuitenkin ori innostui viimeisellä kerralla ja ryösti lisätystä ravista laukalle. Suba sai Eetun helposti takaisin raviin ja tehtävä jatkui normaalisti. Tämän jälkeen ratsukko sai hetken kävellä vapain ohjin. Kun ratsukko oli hetken kävellyt aloitimme työskentelyn uudelleen. Tehtävänä oli tällä kertaa vastalaukat. Otimme ensin vastalaukat pitkillä sivuilla, joissa Eetu hieman ihmetteli, että miksi näin. Ori kuitenkin toteuttu Suban pyynnön ja laukat onnistuivat erittäin hienosti, molempiin suuntiin. Seuraavaksi lähdettiin työskentelemään vähän rennommissa mielin, eli ratsukon oli tarkoitus edetä kokoajan laukassa ja tehdä ympyröitä tai voltteja haluamiinsa kohtiin. Samassa pystyin seuraamaan, miten Suba käyttää apujaan. Seuratessani ratsukkoa huomasin, että Suban avut ovat erittäin huomaamattomat ja Eetu kuitenkin tekee kaiken upeasti. Ratsukon yhteistyön laadukkuus on selvästi nähtävillä. Ratsukon lopettaessa laukkaaminen oli loppuverkkojen vuoro. Annoin ratsukolle tehtäväksi ravata löysemmillä ohjilla, jotta saataisiin Eetu menemään eteen, alas. Eetu rentoutui todella nopeasti ja alkoi venyttää kaulaansa. Ravailujen jälkeen ratsukko käveli hetken ja minä poistuin paikalta.

01.01.2014

Kouluvalmennus, valmentajana Lilian
Halusin antaa ratsukon, Suban ja Eetun, verrytellä vapaasti. Sen kyllä huomasi, että Eetu kulki omalla moottorillaan, sillä Suballa oli jopa vähän vaikeuksia pitää oriinsa kurissa. Pyysin Subaa tekemään enemmän taivutuksia, vähintään neljä volttia per kierros. Eetu taipui kauniisti eikä vaikuttanut ollenkaan jännittyneeltä. Eetu vähän säikähti ääntä, joka kuului kun lunta tippui maahan maneesin katolta. Silti Eetu jatkoi työskentelyä nätisti. Pyysin Subaa lyhentämään Eetun ravia ja tulemaan lyhyillä sivuilla pohkeenväistöä. Pitkillä sivuilla Eetun piti tehdä voltit R:ään ja S:ään. Eetun ravi ei tahtonut lyhentyä, vaikka ori väistikin hienosti. - Lyhennä vielä, se on tehtävän idea. Kokeile kallistaa istuntaasi väistön puolelle, neuvoin. Suban istunta kallistui aavistuksen liikaakin, mutta se oli vain hyvä; Eetu sai polkea takasillaan enemmän. Näin Eetu ei jaksanut juosta lujempaa kuin oli tarvis. Väistöistä tuli heti kauniimman näköisiä. Lopulta pyysin Subaa siirtymään käyntiin. Väistöt hän sai silti tehdä ravissa. Eetun käynti ei polkenut kunnolla, joten käskin Suban siirtyä voltille. Huomasin, että Eetu alkoi työskennellä paremmin, kun Suban istunta kallistui liikkeen mukaan. Eetun takajalat alkoivat polkea kunnolla ja raviakin pystyi säätelemään paljon helpommin. Kun Suba pääsi takaisin uralle, käskin tehdä laukassa kahdeksikon C:stä. Eetu innostui heti, kun kuuli sanan laukka, eikä vauhdissa tosiaan ollut puutetta. Eetu laukkasi reippaasti, mutta oli silti avuilla. Eetu oli innostunut, joten se ei oikein muistanut vaihtaa laukkaa, kun ympyräkin vaihtui. Niinpä ori kompastui kerran jos toisenkin. Pyysin Subaa pienentämään ympyröitä, ja käskin hänen keskittyä laukanvaihtoihin. - Eetun ei tarvitse osata vaihtaa edes joka kuudennella askeleella, mutta jos voisit vaihtaa laukan silloin, kun suuntakin vaihtuu. Varo kuitenkin kallistumasta ulospäin, koska silloin laukka ei vaihdu. Tämän jälkeen Eetu hoksasi vaihtaa laukan juuri oikeassa kohdassa. Vähänajan päästä minun ei tarvinnut korjata kuin Suban alapohjetta kiinni Eetun kylkiin. Se oli kuitenkin pikkujuttu, joka saatiin nopeasti hoidettua. Eetu oli jo melko hikinen, kun pyysin ratsukon uralle loppuverkkaan. Eetun ravi oli silloin täydellistä, siinä oli juuri oikea tempo ja Suba sai säädettyä sitä kumpaankin suuntaan. Pariin volttiin ja suunnanvaihtoon oli hyvä lopettaa valmennus.

30.01.2013

Eetu täytti tänään 13 vuotta. Sen kisaura on vielä hieman keskeneräinen, mutta lähestyy pikkuhiljaa loppuaan. Eetu on pärjännyt melko hyvin kouluratsastuskilpailuissa, yhtään estekisastarttia emme ole sen kanssa ottaneet. Keräämme vielä muutamia sijoituksia KRJ koulukilpailuista ja siirrämme Eetun tavoitteen saavuttamisen jälkeen jalostuskäyttöön. Eetun varsa Ricardo on jo jalostuskäytössä.

17.11.2012

Eetulle tehtiin oma sivu.
Kävijöille tiedoksi: Kirjoitan päiväkirjoihin vain tapahtumista, en tavallisista päivistä


* Ikääntyminen

Ikääntyminen: 1 virt. vuosi = 70 irl. päivää!

syntynyt - 04.08.2010
1 vuotta - 13.10.2010
2 vuotta - 22.12.2010
3 vuotta - 02.03.2011
4 vuotta - 11.05.2011
5 vuotta - 20.07.2011
6 vuotta - 28.09.2011
7 vuotta - 07.12.2011
8 vuotta - 15.02.2012
9 vuotta - 25.04.2012
10 vuotta - 04.07.2012
11 vuotta - 12.09.2012
12 vuotta - 21.11.2012
13 vuotta - 30.01.2013
14 vuotta - 10.04.2013
15 vuotta - 19.06.2013
16 vuotta - 28.08.2013
17 vuotta - 06.11.2013
18 vuotta - 15.01.2014
19 vuotta - 19.03.2014
20 vuotta - 28.05.2014

Virtuaalihevonen, sim-game horse
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © suba » Sivun alkuun
glhevoset